Hos pappa igen

Lyssnar på musik och skriver på detta inlägget hos pappa. Det är vad jag gör ;)
Imorgon är första april... gissa vem som kommer bli grund-lurad minst 10 gånger? Svar: jag. Jag blir alltid lurad, inte kul... 
Men i skolan ska vi ha lite/mycket roligt med olika grejor t.ex vi ska klä ut oss till något som har att göra med påsken, vi ska 5 kamp och pyssel med mer.

Sen är det lOV!! Det ska bli skönt...

Lite bilder från förr i tiden:

  

Skulle kunna tro att det är Edvin. Arvid och Max på bilden. Tagen på Gotska Sandön när vi alla kusiner ( I ålders årdning: Max, Arvid, jag, Edvin, Signe och Lisa) var där. Minnen...Miroll när han var skadad... hemska minnen...Elvira, ja alla kan ju inte vara kloka hela tiden!?! eller...?
 

En annan dag

Sitter just nu och tittar på Juffe tavlan, den ÄR ricktig bra... Lyssnar på radio, har varit ute och myst med hästarna<3 de är verkligen keliga, det var otroligt nog till och med Miroll <3 <3 annars så har väll det varit en rätt bra dag förutom det faktum att jag fick åka hem efter halva dagen eftersom jag mådde inte så bra, ett ord: maginuflensa.
Och sen så är man lite sorgsen eftersom Andréa och Elsa var i väg på Elfrida André gymnasiet och hade intagning på Estetisk bild. Man hade gärna velat åka dit också, men jag SKA gå på Naturvetenskap, så det så. Ronny (bildläraren) ville tyckte att jag skulle gå på bild men blev nöjd med att jag ska, efter gymnasiet, hålla på under ett år med bara bild :)

Saker som händer imorgon: Inget viktigt OBS! måste fråga Andréa om hur det gick (Elsa också, självklart. Tobias vet jag redan...)Vår katt Saffran, om han nu är det. Vem vet?

Tjao


Skövde

Hejsan och förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men jag har varit i skövde på Nordsvensk och Ardener utställning. Det fanns också Tinker, Shire, Clydesdale och Haflinger. Jäklar vad roligt vi hade...
Men det finns alltid en baksida, Helen fick magsjukan, en konstig magsjuka... men nu har jag, typ, fått det också. Jaha... Idag var man i skolan och det var segt men okej. Vill tillbaka till Skövde det var roligt. Bigitta underhöll oss hela resan med olika grejer... XD börjar fortfarande skratta åt det. Hon tappade kaffet, krossade yogurten i handväskan, gick in på herrtoan med mer.

Bye

Våfflor

Det blev inget inlägg igår för... jag orkade inte. Men idag blir det något skrivet:)
I skolan var det väldigt skönt, vi var bara 12-13 st ifrån klassen där så det var väldigt lungt. Vi hade teknik, fortsatte med forskningen, sen på SO:n kom en man, Bosse och berättade om bilolyckan som ledde till att han blev rullstolsburen. Det var väldigt intressant och hemskt, men han hade ett så bra sätt att berätta så man skrattade mycket också. 
Sen hade vi engelska, inget konstigt med det. Som sista lektion hade vi SET och då gjorde vi våfflor (TACK ALLAN!!!!!).

Bye 

Det skulle ha stått något klokt här...

Nu har jag just kommit hem ifrån tandläkarn, spände tandställningen iget ovanligt. Jag träffade Linn i gallerian :) och morfar hade en föreläsning om vem som bodde vart medans vi körde hem.
Har avslutat bilden på Juffe och har skrivit mitt namn så att folk kan veta vem som gjort den (det var Dan och mamma som krävde det). 
Kollade till Miroll också, han hade fått ett litet rivsår så jag kollade så det inte har blivit infekterat, eller något. Men det var lite farligt, hästarna gillade inte vädret (fast de har skydd emot regnet) så de attakerade mig nästan... Tur för dem att de är söta...

Bye   

Ja må hon leva!!!

Jag har just kommit hem efter att blivit spöad av pappa i bowling, jag skyller det hela på Lisa och hennes kompisar Elias, Hendrik och Agnes... Annars så har inte mycket hänt, Mamma fyller år idag :) och jag har hållt på och målat en bild av Juffe till henne. Hoppas hon gillar den, (hon kom just och hon gillade den, det kan man verkligen säga).
I mellan det har jag väll inte gjort något.
Min mobil har fått spunk och vill inte skicka eller ta emot något samtal eller sms, på tal om ingenting...

GRATTIS MAMMA!!!!!! <3

Tjao!


Doften av vår

Har just varit ute och gått med mamma och Pavo/dum, dum 2. Det var skönt, fåglarna sjöng, det regnade (jag är en sådan person som gillar regn) och det doftade vår.
Vi gick samma väg som jag red igår, man såg väldigt mycket spår efter oss :) T.ex hovspår i jorden, avbrytna refex-pinnar m.m.
P.s Sorry Amanda jag söp mig inte full i fredags. d.s (intärnt skämt)

Lyssnar nu på musik och ska äta snart.
Bye!

Bok tips!!!!

I torsdags så fick jag två böcker från bokklubben jag är med i (jag har redan för många böcker men ändå). Jag fick böckerna 'Vad mina vänner inte vet' och uppföljaren 'Vad min flickvän inte vet'. Igentligen tänkte jag inte börja läsa någon ny bok, men jag kunde inte hålla mig borta. Och tre timmar senare (två timmars läsande och en timmes utfodring av djuren) så var boken slut. Den var riktigt bra :) och speciell för den är skriven som i dikter, men det gör den inte svårläst.Sophie är en tjej som är lagom, hon är lagon snygg och lagom populär. Och med Dylan, en av de snyggaste killarna i världen som pojkvän verkar livet leka. Men när hon gör slut med honom, hennes vänner åker iväg på lovet blir hon ensam med två bråkande föräldrar.
Sophie bestämmer sig för att ha en semester i staden, medans hon vandrar omkring möter hon Murphy skolans nörd. Ibörjan vill hon inte ha med honom att göra men något drar henne till honom. Utan att riktigt förstå hur det hände, spenderar de hela lovet med varandra.
Men hur kommer kompisarna att reagera när de får veta att den nya killen som Sophie berättat om, Robin, är Murphy?  

Ja det var allt just nu. Bye!

Nej, jag säger nej!...

Idag är det fredag (big suprise) och vi har haft en normal dag, ungefär... Alltså jag är inte säker på att vi någonsin har en helt normal dag... Men i varje fall, jag är grymt avunsjuk på alla som söker till Estetisk Bild på gymnasiet för de fick ha bild nästan hela dagen... men det som var mest irriterande var att väldigt många frågade om jag inte skulle vara där? NEJ!!! Jag må älska bild och vara, enligt många, bra på det, men jag ska INTE gå på det!! 
Så nu när jag har skrivit av mig frustrationen så... har jag väll inget annat att skriva... 
Vi såg klart American History X och utan att avslöja för mycket, den slutade inte som jag trodde den skulle...

Nåja, Bye!  

lonely nr 2

Whoho! Jag klararade två dagar i ensamhet, nu är det en kvar.
Igår så fick Tobie en knäpp på morgonen i skolan och började tro att alla vi fick skabb. Det var en intressant morgon... Annars hände inte så mycket. Jag fick två nya böcker :O och en läste jag ut tre timmar senare, den var bra... Sen fick jag ge alla djuren mat, det är rätt mycket jobb när man har tio matvrak i olika hagar.

bye


Lonely

okej, det här är första gången jag skriver ifrån pappas hus :O
Idag var nog de flesta allmänt flummiga, speciellt på engelskan. Tobie pratade inte som hämd på Fanny och Matilda och Linnéa, Ellen och Martina skrev konstiga grejor på tavlan.
Vi hade ingen lärare sista musik lektionen, så jag drog hemåt. Det gjorde rätt många, tror jag. Annars hände inget vettigt idag. 
Förutom denna hämska nyhet:
Jag ska vara ensam hemma till på lördag!!! 
igentligen är det väll inget fel med det, kan till och med vara skönt men just nu känner jag inte för det... Nåja jag fortfarande djuren kvar. Fast jag undrar om det är bara en tröst. Jag kommer nog villja skuta Pavo innan lördag och jag är inte ens "mordinriktad" i brist på ett annat ord.

Här kommer lite bilder från förr:Jag och Miroll för 4-5 år sen.Juffe för 4 år sen i min hemgjorda mössaOch vi avslutar denna gång med en bild på mig när jag har gett Lisa tillåtelse att "leka" med mitt hår och sedan har vi pappa i bakgrunden. Gud jag hade fortfarande lugg då!! .........

Denna dag har väll varit normal. Eller nej, det var den inte p.g.a en sak: nationellt prov i engelska. Men jag är glad att det är över nu :) annars hade vi par-dans, men det var inte så farligt faktiskt.
Inget mer att skriva nu...

Bye


sötis!!!

Jag har idag varit med mamma och åkt på sjukresor. Ibörjan var det en resa med det växte till 8 st eller något, mycket ivarjefall, men det gick bra med allt, alla djuren överlevde :)
Sen hälsade pappa, jag och Lisa på hos Björn (kusin) och Lisa (Björns fru) de har fått en liten pojke, Joel heter han och är jätte söt!!! Jag smälte när jag fick hålla honom han är underbar! <3 Minuset i denna historia var att han spydde lite på mig, men det var inte så äckligt. Jag är inte speciellt "rädd" för sådant heller.
 
Dumma bild, ville inte "ställa sig upp"... Jag har ingen bild på Joel, så jag tog en bild på mig själv.
På bilden: Mamma pratar med mig, men jag har just upptäckt att jag blir fotad. GHAA!!!! 


Fredags mys?

Ont i halsen, förkyld = rätt jobbig dag.
Allt var lite segt idag, vi hade: 

  • Musik teori, inget mer behövs sägas
  • Bild, love bild, håller på med design, lite jobbig
  • Svenska, vi började se en film, den var rätt hemsk i vissa delar. American history X tror jag den heter.
  • Idrott, dans...
  • Franska, ovanligt mycket jobbigheter idag, men vi måste väll visa att vi lär oss.

Ja, inte mycket mer jag kan skriva om. Skrämde nästan livet ur Jennie (lärare), tappade rösten i mitten av dagen och kämpat för mitt liv mot Skansa, morfars andra jakthund (nästan faktiskt, hon tänkte kväva mig!).
Nu kanske det kan bli lungt och skönt...

Bye!
 


you came and healed my soule, now, in me it's a big hole...

Detta var andra dagen i skolan och andra dagen som vi hade våra klasströjor :) de är så grymt snygga!
Hade också utväcklingssamtal, det är mindre roligt. Men inget dåligt sades :)

Ligger just nu och tycker lite synd om mig själv, har blivit förkyld... Skulle ha varit på en filmkurs men orkade inte.


Har aldrig tänkt på att den här fanns i biblioteket. Grym snygg !!! XD


Back again :)

Hemma igen, det är rätt skönt men jag hade kunnat vara kvar ett tag till.
Vi hade riktigt kul, jag sov i en soffa i Max gamla rum, men det var skönt. Det var kul att träffa alla igen :) va hade väldigt kul, vi shoppade, var i stallet, såg bio, var ute mm. 
Träffade därimot inte Max så mycket, han spelade på House of Metall med sitt band och sen var han hos en kompis, men jag träffade honom på ett kaffé. Signe följde jag därimot med så gott som över allt. Träffade hennes ponny för första gången, Gagamel heter han och var väldigt fin. 
Och Umeås gallerior är grymt stora jämnförelse med vad jag är van vid, hade inte Signe varit där hade jag garanterat fortfarande irrat omkring. 

Tjao!  


Sayonara, för nu...

Okej, idag har jag träffat en riktigt söt kille <3 Melvin heter han och är 3 år (ha! där förvånade jag er allt, kanske inte, min kille kommer alltid vara Miroll. Och Marcou *blink, blink*)
När jag proade på dagiset så träffade jag Melvin först med alla andra barn. Det är alltid så kul att de dem nu några månader efter :)

Förutom det så bowlade jag, pappa och Lisa. Pappa vann storslaget, Lisa ledde över mig först sen ledde jag enda till slutet, då slog Lisa mig (grrr...) men det var kul ivarjefall.
Tänkte bara säga att jag kommer förmodligen inte skriva på några dagar. Ska upp till kusinerna i Umeå, kommer hem tisdag natt. Så jag kommer nog inte ha tid till bloggen. 
Så medans ni mina kära klasskamrater har par-dans på idrotten så shoppar jag eller något annat. (Mohaha!)Ghaa!!! Djusa och Dunia attack!!!!!
Två stycken som häldre ville äta kameran än bli fotade med den...  
 

I-O-U

Growing up, never stop
What you need
Always seem far more important than me

Wake me up, shake me up, tell me why I'm burning inside
How can I ever become who I want to be
If the one who keeps pulling me down is a part of me

Oh no, why can't you see all the things that you're doing to me
Rip my heart out, smash it in two
Never thought you'd take it this far
I-O-U

Heart is on
No controle
Far from home
All alone
Raising myself on my own

I guess the sun just wont come
Around som day take me away

How can I ever become who I want to be
If the one who keeps pulling me down is a part of me

Oh no, why can't you see all the things that you're doing to me
Rip my heart out, smash it in two
Never thought you'd take it this far
Oh
Oh no why can't you see all the things that you're doing to me
Rip my heart out, smash it in two
Never thought you'd take it this far
No

Wish that someone please would take me home
Don't think I can take this anymore
All this life keeps burning up inside
See me now, show me how

Oh no, why can't you see all the things that you're doing to me
Rip my heart out, smash it in two, never thought you'd take it this far

Oh no, why can't you see all the things that you're doing to me 
With my heart out smashing in two, never thought you'd take it this far

All of these feelings are burning alive
No one can see them they're all deep inside
Long for the day I'll be taken away
Long for the day I can say I feel safe

Moment by moment you're wearing me out 
Can't change a thing if you're not knowing how
Say that you're sorry and sale it away
This is the last you can do
U-O-Me
Yeah-eah

- Itchy daze 

okej, Lisa och Elias (med fler) er musiksmak är nog inte helt rubbad

Lisa hade inga hål i tänderna (duktigt), idag har inte så mycket hänt. Mamma började jobba efter 4 dagars ledighet. Jag, Lisa och pappa var och såg på krulliskup. VISSA tyckte det var pinsamt när jag och vår granne hejade, men lite kul kan man få ha!

Lyssnar på ett band, Itchy daze, som Lisa fått en cd med av en kompis. De är faktiskt riktigt bra, om man lyssnar på dem ett tag. Inte första gången (tycker jag). De bästa (enligt mig, förmodlingen inte enligt Lisa, men, men...) är Goodbye, I-O-U, Macaroni & cheese och I never work on mondays.

P.s om jag inte skriver mer är jag nog död (misstänk Lisa) d.s  


hello

Idag har allt gått smidigt, var ute och red på förmiddagen. Det var svinit halt men Miroll och jag var försiktiga så det gick bra :) Sen bestämde Dunia, en av våra andra ponnyr, att hon skulle då inte vara kvar i hagen, utan hon gick igenom stacketet. Allt gick bra tillslut.

Bråkat med Pavo, han älskar att ha brottningsmatch i soffan... jag tycker mindre om det.
Just nu är Lisa vid tandläkaren, vi får se hur många hål hon har... (sorry Lisa, men det är roligt att reta dig)

bye


Lov

Hejsan, tänkte skriva två grejor innan något annat. Först, förlåt för den deprimerande stämningen i de senaste inläggen, men jag har varit rätt ledsen (är det fortfarande, men börjar kunna komma ifrån sorgen) och jag ska börja ändra på det nu. 

Sportlov, ja vad mer kan man säga. Det ska bli skönt med lite ledighet. Men självklart ska jag också plugga, ska man få bra betyg är det inte ett minus att plugga. 
Idag ska jag till stan på bokrean :) och kanske se en bio, vem vet...  


RSS 2.0