GRATTIS!!!!!!!

GRATTIS LISA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!!!!Lisa, Anders och SvenLisa på den senaste födelsedagen :)

Från det högsta trädet, hör jag en ensam fågel...

Jepp så nu efter en skoldag med två lektioner tänkte jag dela en ny upptäckt med er.
Kanske någon av er eller till och med alla har hört talas om FreddeGredde som är en sjukt duktig svensk musiker. Lukas visade några av hans musikvideor för Rebecka, mig och Johanna (som för övrigt skrev ner sina drömmar, de var lite udda men underhållande :)
Ja, jag tror ni lär känna igen några. Det märktes dock att vi går NV och inte ser på tv så mycket för ingen av oss kunde fler än tre-fyra.Vi var bättre på att känna igen dessa XD och den har är bäst om du frågar mig, jätte bra övergångar :)
Det är helt sjukt att han gör detta helt ensam, jag får rysningar. Det är bara så bra gjort, med stämmor och allt. Och att han lyckas synkronisera det hela.

Det får vara allt för denna gång, önska mig lycka till inför Religions provet!
Bye!

Wicked :D

Ja, nu sitter jag fast i Wicked-träsket igen. Men den musikalen är såååå bra X)


Allt kan inte vara perfekt...

Jepp, nu är det nog sant... Jag är sämst på att blogga.
Men tiden räcker inte till och även när den gjorde det orkar jag aldrig skriva, så nu får ha överseende. Pluggandet är ju faktiskt viktigare.
Den här veckan har varit rätt bra, vi såg på bio hela måndagen. 'Tusen gånger starkare' och 'I rymden finns inga känslor' vilket var två riktigt bra filmer :) Klart sevärda.
Annars så var jag sjuk i Tisdags så då blev det ingen skola, och i onsdags och torsdags hände väll inget speciellt, förutom att vi fick tillbaka matteprovet :)
Och idag börjar på klockan 10.10 så jag har sovmorgon (som används till annat än att sova) och sedan ska jag HEM! Det ska bli sååå skönt, fast tiden går fort så det känns inte som om det redan gått en vecka direkt.

Bye!

RSS 2.0