Jag går på internet avgiftning...

Heliga bananer vad länge sedan jag var inne här!!!
Men skyll inte på mig för jag har inte haft tillgång till internet på hela två veckor!

I varje fall så har det inte hänt något revlisionerande under tiden.
Veckorna har flytit på, vi har lyssnat på författare och en advokat. Och så var några av oss på Studie- och yrkesmässan i onsdags och torsdags. Jag, Alexander, Elias, Olof och Rufus var ifrån NV10a på tosdagen, Konken var också där :)
Det var väldigt kul, jag och Alexander gick där inne tillsamans och försökte få folk att välja NV eller Na som det kommer och heta... Det gick rätt bra faktiskt :)
Tjejerna ifrån 3:an som också var där ville inte att jag och Alexander skulle gå, för vi hade varit socialast och roligast att prata med. 

Annars har väll veckorna varit lugna, eller så lugna de kan vara med läxor och prov och sådant, men det går bra:) Och det är roligt att gå till skolan, man vet aldrig vad klassen får för sig att göra :)

Helgerna går mest åt till plugg och ridning såklart. Miroll och jag var med om ett äventyr förra helgen... Vi kan väll säga att den som tror att det är världens enklaste grej att rida en fjording får ta och tänka om. När de vill är det enormt mycket häst att hålla koll på, men det är lite kul när man sitter där uppe och hästen dansar fram och inte tänker gå åt rätt håll eller stå still. 
Men det räcker med några gånger om året för mig.

Vi får se om Miroll fortfarande kommer ihåg att det var skitans kul att gallopera, bocka och slå bakut, för om han gör det kan det bli väldigt intressant när vi ska ut idag...

Jaja...

Bye!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0